Over de helft!!
Door: John en Marloes
Blijf op de hoogte en volg John & Marloes
20 December 2006 | Singapore, Singapore
Na twee vluchten (Christchurch-Auckland en Auckland-Singapore) wachten we nu op onze 3e vlucht van vandaag naar Amsterdam. De vlucht naar Singapore hadden we de pech om naast een klein kind te zitten dat niet kon/wilde slapen. Ze bleef dus maar jengelen en dan valt slapen niet mee.
We hopen dan dadelijk op onze vlucht naar Amsterdam ook zo moe te zijn dat we de hele tijd slapen.
Nu nog wat shoppen, een beetje eten en dan naar huis!!! Oh ja, we hebben ook nog even wat foto's van de laatste twee dagen op de site gezet. Leuke stad hoor Christchurch!
Marloes & John
20 December 2006 - 14:06
Martje:
Jeetje zeg!
Die vakantie is echt omgevlogen!
Hopelijk hebben jullie een goede vlucht! -
20 December 2006 - 15:19
E Ssie:
Jullie zijn al weer in Singapore! Gaat snel.
Tot snel ziens en een fijne, "rustgevende" terugreis!!
Liefs Esther -
20 December 2006 - 15:53
Ellen:
Hoi John en Marloes,
Succes met de laatste lootjes in het vliegtuig. Ik zie jullie morgenvroeg op het vliegveld. Helaas zit het er weer op. Het geen waar je zo lang naar toe hebt geleefd gaat dan weer zo snel voorbij. Jammer he!! Ik vindt het niet jammer, vindt het wel weer fijn als jullie thuis zijn. Kan ik gewoon weer bellen.
Tot straks....
Groetjes Ellen -
20 December 2006 - 16:52
$te & Fan:
Hee wat leuk dat jullie de Tonproater gespot hebben. Ik ben totaal 9 dagen in Chistchurch geweest maar liep hem telkens mis. Tot vrijdag doei! -
20 December 2006 - 19:01
Caatje:
Ha die Marloes en John,
Succes met de next vlucht!!!!
Alvast een welkom thuis groetjes Carin