Net geland in Singapore
Door: John en Marloes
Blijf op de hoogte en volg John & Marloes
27 November 2006 | Singapore, Singapore
Na een vlucht van een kleine 12 uur zijn we zojuist aangekomen op Singapore Airport. De vlucht viel best mee, alleen slapen in zo'n vliegtuig valt een beetje tegen. Je kunt echt niet fatsoenlijk liggen, hangen of zitten. Het vliegtuig zat niet helemaal vol dus we hadden met z'n tweeen 3 stoelen tot onze beschikking.
Nu gaan we hier maar een paar uurtjes rondkijken/hangen en dan ons daar weer voorbereiden op onze volgende vlucht van 10 uurtjes. Ik hoop dat we dan iets beter kunnen slapen.
Groetjes en tot in Auckland,
John & Marloes
27 November 2006 - 10:05
Esther:
En Yes, ik ben de eerste nu! Haha. Nou gelukkig dat de vlucht mee viel. Goede reis verder en tot lezens in NZ!!
groetjes Essie -
27 November 2006 - 10:56
Carla:
Hoi
Fijn dat het mee viel.
Nu is er een beetje spanning weg. Nog een laatste stukje.Gr. -
27 November 2006 - 14:23
$tephan:
Een paar uurtje in Singapore, het foto-shop-paradijs. Ben benieuwd of John zich een beetje kan inhouden ;-) -
27 November 2006 - 14:45
Fanny:
Jaaa, een groupie hier ;-) Wat fijn dat de reis niet tegenviel (John geen behoefte gehad om naar buiten te lopen nee?) :-) Nou, rust ze en tot mail! -
27 November 2006 - 18:36
Martje:
Fijn he om 3 stoelen te hebben! Kan er tenminste 1-tje een beetje fatsoenlijk hangen/zitten/liggen.
wij waren de 2e vlucht zo moe dat we bijna 8 uur hebben geslapen. Ik hoop dat dat bij jullie ook het geval is. -
27 November 2006 - 18:38
Martje:
27 November 2006 - 19:02
Ellen:
Hoi Marloes en John
Nou, fijn dat het
allemaal goed ging. Als je eenmaal daar bent vergeet je de reis vanzelf. Geniet ervan. Heeft je slaappilletje niet geholpen.
Groetjes Ellen. -
28 November 2006 - 12:10
Carin Peters:
Ik kan me voorstellen dat het behelpen is, zolang in het vliegtuig, geen last gehad van stikkende mannen? HIHIHI
Succes met de volgende vlucht en veel plezier
Groetjes Carin