Eindelijk in Nieuw Zeeland - Reisverslag uit Wellington, Nieuw Zeeland van John & Marloes - WaarBenJij.nu Eindelijk in Nieuw Zeeland - Reisverslag uit Wellington, Nieuw Zeeland van John & Marloes - WaarBenJij.nu

Eindelijk in Nieuw Zeeland

Door: John en Marloes

Blijf op de hoogte en volg John & Marloes

28 November 2006 | Nieuw Zeeland, Wellington

Hallo allemaal,

Na een paar uur op het vliegveld van Singapore te hebben gezocht naar een nieuwe lens voor John (hij doet namelijk raar) komen we tot de conclusie dat het vliegveld geen foto-shop-paradijs is. Geen nieuwe lens te krijgen.

De vlucht naar Auckland was weer lang en slapen viel niet mee. Ook niet met een pillejte, want je kunt niet fatsoenlijk liggen/hangen/zitten.......

Op het vliegveld aangekomen hebben we het camperverhuurbedrijf (mooi woord voor Scrabble) om ons op te komen halen. Binnen 10 minuten stond Donna met haar busje voor de deur van het vliegveld. Ze kwebbelde aan een stuk door en dat valt best zwaar als je zo lang gevlogen hebt en de landing een beetje ruw was(nog niet niet kotsen).

Nadat we van Donna de instructies over onze camper hebben gekregen zijn we door het drukke verkeer van Auckland naar de supermarkt gegaan en hebben daar wat noodzakelijke boodschappen gedaan. Daarna zijn we naar de camping gereden. Onze camper is nu een beetje ingericht en we hebben net gegeten. We zitten nu hier in de internetcaravan op de camping een berichtje te typen en jullie reacties te lezen.

Nu gaan we dadelijk fijn slapen, want we zijn wel erg moe na zo'n lange reis!

Morgen een dagje naar Auckland en dan verder richting het noorden.

Doeiiii,
John & Marloes

PS: gaaf zeg zoveel mensen op de mailinglist!!!

• 28 November 2006 - 07:41

$tephan:

Huh? geen fotoshops meer op Singapore? Dat valt tegen zeg....balen want hoe moet je dan al die uren doorkomen.

Vergeet niet om Auckland bij night te bekijken of het liefst nog tijdens de zonsondergang. De toren is dan erg mooi verlicht. Dit geeft een geweldige skyline om te fotograveren. Vooral vanaf het uitkijkpunt bij de brug.

Maf he zo'n eerste dag waarbij het slaap en wakker ritme precies omgekeerd zijn? Lang leve de melatonine!

• 28 November 2006 - 08:17

Hugo En Ellen:

Hoi wereldreizigers! Wat een gaaf systeem is dit en heel goed om te lezen dat jullie goed zijn aangekomen! Hebben jullie geen last van een jetlag? We proberen jullie mail zo vaak mogelijk te lezen en wat terug te sturen, maak er wat moois van. Ellen heeft vandaag een sollicitatiegesprek op de kinderafdeling, ik hoop dat ze een keer wat mazzel heeft want dat heeft ze zeker wel verdiend vind ik. Heel veel plezier vandaag en pas goed op elkaar. Groetjes Hugo en Ellen.

• 28 November 2006 - 08:42

Jankees:

Veel plezier..ben benieuwd naar de foto's

• 28 November 2006 - 08:47

Theo:

Kijk goed uit, enorme afgronden kunnen zo maar ineens de weg overstken............

• 28 November 2006 - 10:12

De Darteltjes:

Hoi Marloes en John!

Wij hoorden dat jullie inmiddels weer vertrokken zijn. Wij willen jullie een hele fijne reis toe wensen, en we volgen jullie natuurlijk regelmatig!!

Groetjes en xxxjes van ons allemaal

• 28 November 2006 - 10:25

Sandra:

Hoi Marloes & John

Fijn dat jullie goed zijn aangekomen.
    Ik hoop dat je nu wel lekker kan slapen.
    En hoe is de camper? naar jullie zin?
    Ik zou zeggen kijk goed uit, geniet ervan en tot het volgende bericht.
    Groetjes Sandra

• 28 November 2006 - 11:10

Fanny:

welterusten!

• 28 November 2006 - 14:11

Sas:

Wie deed er raar, de lens of John? (kan nl. allebei...) GAAF dat jullie er zijn, geniet er van. Is het lekker weer??? Boer en Bond doen het hier prima, ze hebben al één keertje voer gehad van Jipje. Groetjes!

• 28 November 2006 - 22:37

Esther:

Ha, even kijken voor het slapen gaan naar jullie site, want het is toch wel verslavend dit systeem. Fijn dat de lange reis is goed gegaan. Zijn jullie al beetje uitgerust?
    Voor nu truste en tot lezens weer.
    Doeiiii

• 29 November 2006 - 15:15

Ellen:

Nou ik heb gisteren mijn sollicitatiegesprek op de kinderafdeling gehad. En ik ben nog aangenomen ook. Is dat niet gaaf!!!! Ik wens jullie veel plezier! Nou, dan zijn jullie ook weer op de hoogte.
    Groetjes Ellen

• 29 November 2006 - 19:38

Freek En Suzanne:

Ha John en Marloes,

Idd de vliegreis is het zwaarst.....maar die zit er gelukkig op en zo te horen is het bij de camper ophalen goed gegaan bij jullie! Nu dan eindelijk rondtrekken! Dit zal de lange vliegreis meer dan goed maken!!!!!

Groetjes Freek en Suzanne

• 29 November 2006 - 19:39

Freek En Suzanne:

PS: Jullie staan nu op z'n kop!!!! (ten opzichte van ons dan he?!)

• 29 November 2006 - 22:01

Sander En Sharon:

Fijn om te horen dat jullie goed zijn aangekomen. Hoe was het vandaag in Auckland? Zijn jullie een beetje uitgeslapen ondertussen? Hoe bevalt de camper? Net een tweede huisje zeker.
    Vandaag zijn wij verf voor Sander zijn apartementje gaan kopen en zijn naar de ikea geweest. Het wordt echt moooooi. Jullie moeten maar gauw komen kijken als jullie terug zijn.

Geniet ervan daar (wel flauw dat wij niet mee mochten)

Groetjes Sander en Sharon