Het zonnige zuidwesten - Reisverslag uit Page, Verenigde Staten van John & Marloes - WaarBenJij.nu Het zonnige zuidwesten - Reisverslag uit Page, Verenigde Staten van John & Marloes - WaarBenJij.nu

Het zonnige zuidwesten

Door: John & Marloes

Blijf op de hoogte en volg John & Marloes

20 September 2010 | Verenigde Staten, Page

Hallo allemaal,

Het is alweer even geleden dat we iets van ons hebben laten horen. Dus bij deze even een update vanuit het zonnige Page in Arizona, het zonnige zuidwesten van de USA.

Na ons berichtje in Jackson Hole hebben we de Rocky Mountains achter ons gelaten en zijn we doorgereisd naar Moab in Utah. Daar hebben we twee nationale parken bezocht: Arches en Canyonlands. Arches bestaat uit een rotsachtig landschap met natuurlijk gevormde bogen, heel apart om te zien. En Canyonlands is nog vreemder. Dit is een enorm gebied waar je dagen kunt rondtrekken door de vele canyons. Wij hebben het bij een half dagje gehouden ...

Na het droge Moab zijn we doorgereisd naar het iets groenere Cortez in Colorado. Daar hebben we Mesa Verde National Park bezocht. Hier liggen verschillende eeuwenoude rotswoningen van de voorouders van de indianen. Vooral erg leuk omdat we zelf, onder begeleiding van een ranger, er naartoe moesten klauteren met trappen en door tunnels. Wel uiteraard na op z'n Amerikaans heel veel gewaarschuwd te zijn voor alle risico's. :)

Na deze uitstap in Colorado zijn we terug gereden richting het zuidwesten en belandden we gisteren bij de Grand Canyon. Gisteren hebben we al wat rondgekeken en vanochtend vroeg om 8.00u zijn we per helikopter over en door de Grand Canyon gevlogen. Erg gaaf !!!

En vanmiddag zijn we dan, na inmiddels ruim 2.000 mijl, aanbeland in Page bij Lake Powell in Arizona. Morgen gaan we door richting Bryce Canyon in Utah, maar nu gaan we nog even lekker relaxen. Het is hier ruim 35 graden en er ligt een mooi blauw meer voor de camper waar we in kunnen plonsen.

Tot gauw maar weer en de groeten vanuit de USA!

John en Marloes

PS: er zit een filmpje bij vanuit de helicopter over de Grand Canyon!

• 20 September 2010 - 06:09

Fam. Ter Horst:

Wij zien het wel, jullie hebben het erg goed naar jullie zin daar. Lekker weertje ook, vooral voor jou John!!!
    Leuk om al die foto's weer te zien. Het begint bij ons ook weer te dagen en te kriebelen.
    Geniet er nog van.....
    P.s. Hoor is John nou iets vragen op dat filmpje???? hihihihi
    XXXX Ons

• 20 September 2010 - 06:40

Sas:

Wauw, het ziet er weer geweldig uit! Kan niet wachten om alle foto's te zien! Jan herkende jullie meteen op de foto: maloes en fon! Veel plezier nog en geniet ervan, hier is alles nog rustig...
    Sas

• 20 September 2010 - 07:13

Dutch Girlfriend:

Wat gaaf met die helikopter!Ziet er inderdaad heel bijzonder uit met die rotsformaties. Lekker voor John dat ie even een plons kan nemen. Beetje afkoeling zal wel fijn zijn met 35 graden!

• 20 September 2010 - 08:19

Tess En Ik :

John wat ben je toch een foto genie, zo tezien is het nog niet warm genoeg. De benen en armen mogen ook bruin worden. Veel plezier van ons uit het zonnige NIJNSEL.

• 20 September 2010 - 09:22

Ste & Fan:

Mooie reis, vooral die vlucht boven de Grand Canyon klinkt erg indrukwekkend. We willen straks heel graag foto's zien maar als het kan een iets kleinere selectie dan de 2846 foto's uit Kenia ;-)

• 20 September 2010 - 10:01

Martje:

hihi die dutch john.... erg grappig!
    Ziet er wel prachtig uit daar!
    Lekker plonsen maar en dat superblauwe water!

• 20 September 2010 - 14:23

Ruud En Ellen:

Kei leuk om al die foto's te zien. Het lijkt nog zo kort geleden dat wij er zijn geweest. In de afgelopen 11 jaar lijkt er zo weinig veranderd. SUPER hoor!
    Gaan jullie ook nog naar Antilope Canyon? Dat is in Page. Vonden wij ook erg mooi en laatst bij Hugo en Ellen hebben we er ook weer hele mooie foto's van gezien. Zeker nog een aanrader!

Geniet er nog van.
    Groetjes Ruud, Ellen en de kids

• 20 September 2010 - 18:20

Ste En Fan:

Whaaahaha, erg grappig die Dutch John!
    Genietze weer!!

• 20 September 2010 - 20:42

Erwin, Karin & Rens:

Het ziet er weer geweldig uit. Prachtige uitzichten, loslopend wild en schitterende natuurverschijnselen.

Genieten dus weer.

p.s.: Marloes, was vandaag bij Patrick T. Dus als je nog een zakje zand over hebt....

• 21 September 2010 - 18:14

Jankees:

Prachtige foto's en een schitterende ervaring lijkt me.....nog veel plezier!

• 21 September 2010 - 18:41

Ruth & Marco:

Filmpje vanuit de helikopter is wek kicken! Geniet van het weer en het meer.

PS: Echo van vandaag was alemaal goed!