Viva Las Vegas !!!
Door: John & Marloes
Blijf op de hoogte en volg John & Marloes
24 September 2010 | Verenigde Staten, Las Vegas
Hoe is het daar in ons natte kikkerlandje? Hier nog geen spatje regen gezien en constant prima weer. Beetje te warm af en toe.
Maandag zijn we van Page naar Bryce Canyon National Park gereden. Hier hebben we heel vreemde rotsformaties gezien en lekker gewandeld. Dinsdag zijn we doorgereden naar Zion Canyon National Park. Dit park bestaat uit een smalle kloof die volop groen en leven bevat in tegenstelling tot de dorre en drome omgeving. Ook erg mooi.
En gisteren (woensdag) zijn we aangekomen in Las Vegas. We staan met onze camper op een camping midden in de stad, vlakbij de strip. Ideaal. Wat een belevenis zeg, het is hier continu volop feest. Het is er wel bloedheet, maar aangezien het grootste gedeelte binnen te beleven is mag dat de pret niet drukken. Gisteren hebben we eens goed rondgekeken op de strip in de hotels en casino's. Ongelooflijk wat ze hier allemaal nagebouwd en gemaakt hebben. Vandaag zijn we eerst naar de Hoover Dam geweest en zijn we daarna in het superluxe Bellagio Hotel wezen eten. Lekker hoor! Daarna zijn we nog een paar uur naar de strip gegaan, maar toen was het mooi geweest.
Morgen gaan we weer de bewoonde wereld uit, naar Yosemite National Park. Ook wel weer lekker na het drukke Las Vegas, maar het was hier erg leuk.
Wij gaan weer verder en zien of horen jullie snel weer.
John en Marloes
24 September 2010 - 06:15
De Darteltjes:
Nou hoe snel wil je de reactie hebben!! ha ha.
Super hoor wat jullie al gezien en beleeft hebben.
Ook al gaan jullie zoals jullie zeggen de bewoonde wereld uit, Yosemite National Park is ook erg mooi om te zien.
Als je tijd het moet je ook zeker nog bij de Sequaia bomen(of hoe je het ook schrijft gaan kijken. Deze zijn echt mega groot!!!
Veel plezier nog.
Groetjes uit een erg nat Wijbosch -
24 September 2010 - 06:34
Ste & Fan:
Wauw, wij zijn jaloers? Komen jullie nog een keertje terug naar de lage landen of hebben jullie je slag geslagen in Las vegas en blijven nog wat langer ;-)
Veel plezier, hier regent het! -
24 September 2010 - 06:44
Martje:
nou het heeft me vannacht toch geonweerd en geregend..... jullie aardlek zal er wel uit zijn gesprongen (die van ons in ieder geval wel).
Maar was de laatste dagen dan ook 25 graden... jawel!
Mooie foto's weer!
Nog wat gewonnen, of een mooie ring opgedoken in Las Vegas?
Mij lijkt Yosemite erg mooi, dus benieuwd naar de foto's! -
24 September 2010 - 06:50
Im:
Wat leuk om al die bekende plaatjes te zien. Alleen nu niet van de film, maar genomen door onze Rooise John! Het heeft bijna iets onwerkelijks. Volgens mij is dit weer een hele bijzondere reis. En ja... beetje te warm, goh het zit jullie ook niet mee ;-) -
24 September 2010 - 09:06
Sas:
Hee buurtjes! De aardlek zit er al weer in hoor, no worries. Mooie foto's zeg, maar ik mis nog die ene trouwfoto van jullie met John in dat Elvispak. Zet je die ook nog online? Veel plezier nog!
Sas -
24 September 2010 - 11:07
Tess En Carla:
Heel wat anders deze vakantie dan vorig jaar. Toen waren het allemaal wilde dieren, nu is alles rots en steen. Erg afwisselend.Heb je ook wat gewonnen in de casino voor de volgende reis.
Groetjes van ons uit Nijnsel -
24 September 2010 - 12:27
Marianne En Carlo:
Hallo daar! Nou, dat ziet er allemaal wel erg saai uit :-), moeten wij ook maar eens een keer gaan bekijken. Zo te lezen en zien hebben jullie het goed naar de zin, veel plezier nog!! -
25 September 2010 - 06:14
Fam Ter Horst:
Hoi wereldreizigers! Gaaf he Las Vegas!! Jullie vermaken jezelf daar wel... je moet het gezien hebben om het te snappen. Leuke foto's op de site.. geniet er maar van en blijf posten. Groeten van ons en een knuffel van Teun en Janne.(Zitten nu allebei in de wipstoel, sesamstraat te kijken)kus ons -
25 September 2010 - 11:41
Joyce:
Zo gaaf zeg, erg herkenbaar ;) Je hebt toch zeker ook wel de mooie fonteinenshog ws bij het belaggio gezien? Yosemite is ook heel mooi! Let op voor de beren ;) Mooie wandelingen kun je daar maken en idd zoals de darteltjes al zeggen, de Sequoia's zijn zeker de moeite waard!!!!! Heel veel plezier nog!!! Gave foto's! groetjes en een dikke knuffel van Jens x -
26 September 2010 - 11:43
Rens En Mirande:
hoi buurtjes, wat een mooie reis zijn jullie weer aan het maken, beetje jaloers wel hoor!wat is het daar geweldig mooi.toch wel een beetje anders dan ons tuintje aan de componistenlaan.geniet nog van de dingen die je gaat doen, maar dat zal vast lukken. groetjes de buren