Een vochtig welkom
Door: John en Marloes
Blijf op de hoogte en volg John & Marloes
14 Augustus 2006 | Kroatië, Zadar
Onderweg hebben we al veel regen gehad, een hagelbuitje op z’n tijd en zelfs een man gesignaleerd die zat te breien in de file. Kortom, we dachten alles te hebben meegemaakt en nu te gaan genieten van een zonnige vakantie in Kroatië. Na alle regen was het gisteren ook droog en helder, niet warm, maar toch lekker weer. Dus het leek goed te komen. Na wat zoeken ook een leuke camping gevonden op het schiereiland bij Zadar en daar vol goede moed de tent opgezet, zo’n 30 meter van het strand. Gisteravond nog lekker gegeten in het restaurantje aan het strand, maar vanochtend om een uur of vier begon het feest. We werden gewekt door wat druppels op de tent, die al snel werden gevolgd door heftige onweersbuien. En omdat we tussen de bergen en de zee zitten bleven die hangen tot vanochtend een uur of tien. Toen het droog leek te worden zijn we er toch maar uitgekomen en hebben we de schade geïnspecteerd. Gelukkig is in onze tent alles droog gebleven en inmiddels schijnt het zonnetje zowaar. Het lijkt toch nog goed te komen. Dus snel dit bericht online zetten en we gaan er vandoor. Eens kijken hoe de omgeving eruit ziet. En niet getreurd: bij regenachtige dagen is de camping gratis!
14 Augustus 2006 - 10:30
Ellen:
Hoi Marloes en John,
Fijn dat jullie goed aangekomen zijn. Jammer van het weer, maar dit komt best goed.
Gisteren zijn wij bij De Waag wezen eten, was echt super lekker!! Ik moest de groeten doen aan jullie van Jurgen & Elise.
Nog veel plezier. Ik volg jullie op de voet.
Groetjes Ellen -
14 Augustus 2006 - 16:30
Ste En Fan:
Welja, gratis cramperen heeft ook wel iets toch? ;-) -
14 Augustus 2006 - 17:08
Carla:
Hoi saampjes, je krijgt wat je verdient en jullie gaan er van uit dat dat veel is.Fijn dat je goed bent aangekomen.Hopelijk nog beter weer daar.En mannen breien ook al wisten jullie dat niet.
groetjes -
15 Augustus 2006 - 06:43
De Andere Helft Van $te & Fan:
Gelukkig weet John ook met regenachtig weer mooie foto's te schieten ;-) Geniet van jullie vakantie. -
15 Augustus 2006 - 21:35
Maaike:
Na regen komt zonneschijn!!
Veel plezier nog!!
Groetjes Maaike -
16 Augustus 2006 - 15:57
Im En Ed:
Een troost hier ook regen. Ondanks het slechte weer weten jullie je vast wel te vermaken.