Klaar voor Ecuador
Door: John & Marloes
Blijf op de hoogte en volg John & Marloes
11 Oktober 2008 | Nederland, Sint-Oedenrode
Het is bijna zover. Maandagavond om 23.35u vliegen we richting Quito, de hoofdstad van Ecuador. En daar beginnen we onze rondreis. Spannend allemaal!
We proberen natuurlijk regelmatig wat berichtjes en foto's te plaatsen, maar of dat eenvoudig wordt vragen we ons nog af. We hebben alvast een kaartje met de reisplanning bij de foto's gezet. Nu gaan we alles bij elkaar zoeken en onze spullen inpakken. Hieronder vast de volledige reisplanning voor de liefhebbers.
Groeten en tot in Ecuador!
John & Marloes
02-11-08 Quito - Amsterdam
03-11-08 aankomst Amsterdam
11 Oktober 2008 - 13:54
Hugo En Ellen:
Jahoor, uitaard de eerste!!!
Nou,dat ziet er allemaal erg goed uit, maar wel ingewikkeld met al die moeilijke namen.
Wij zullen het transport van en naar Schiplol verzorgen, wij weten de weg blindelings.
Uiteraard volgen we jullie op de voet.
Alvast veel plezier met het inpakken en de voorpret. En natuurlijk daarna ook een fijne vakantie!!!
Groetjes Hugo en Ellen. -
11 Oktober 2008 - 14:02
Sas:
Potverdorie, zijn jullie weer de eerste! Nou buurtjes, in ieder geval veel plezier, maar dat zal wel lukken! Wij zullen jullie stekkie wel in de gaten houden!
De buren -
11 Oktober 2008 - 17:11
Ivo En Martje:
We zaten ons vandaag nog af te vragen wanneer jullie weg zouden gaan..... nou al bijna dus!
Super spannend en leuk zeg!
Geniet er van, en wij zullen jullie via deze weg volgen!
Groetjes Ivo en Martje -
11 Oktober 2008 - 17:31
Ruth & Marco:
Ciao,
De planning ziet er goed uit. We zijn benieuwd naar jullie avonturen. Veel plezier,
R&M -
11 Oktober 2008 - 18:21
Erwin & Karin:
He Marloes en John,
super veel plezier in het Zuidamerikaanse Equador. We zijn nu al erg benieuwd naar jullie verhalen.
Groeten en tot over een week of 7. -
12 Oktober 2008 - 07:00
Ste En Fan:
Hele geweldige reis toegewenst! Wij gaan vandaag ook vertrekken, maar wij gaan de andere kant op (en niet ver genoeg om jullie tegen te komen ;-)) Dus we lezen bij thuiskomst weer even bij! Veel groetjes van ons! -
12 Oktober 2008 - 12:54
Karin:
Hoi John en Marloes,
Heel veel plezier en pas goed op jezelf.
Groetjes van Karin (niet meer vanuit de Componistenlaan, maar sinds gisteren vanuit Zutphen) -
12 Oktober 2008 - 12:54
Rens En Mirande:
wij wensen jullie een superfijne vakantie, geniet ervan en een hele goeie reis. groetjes van de buurtjes -
13 Oktober 2008 - 12:46
Jankees:
Hé Marloes,
Ik ben helemaal vergeten om jou en John een fijne vakantie te wensen.....gelukkige beter laat dan nooit.
Dus erg veel plezier en ben al benieuwd naar de mooie foto's.
groet
Jankees