Aangekomen in Ecuador - Reisverslag uit Quito, Ecuador van John & Marloes - WaarBenJij.nu Aangekomen in Ecuador - Reisverslag uit Quito, Ecuador van John & Marloes - WaarBenJij.nu

Aangekomen in Ecuador

Door: John & Marloes

Blijf op de hoogte en volg John & Marloes

14 Oktober 2008 | Ecuador, Quito

Hola vanuit Quito, de hoofdstad van Ecuador!
Het is hier nu 16.40 en we komen net zeiknat terug uit de mooie historische binnenstad van Quito. Het regent en onweert hier ongelooflijk hard. Quito ligt op 2.850 meter hoogte dus onweer klinkt best indrukwekkend.
Vanochtend zijn we om 8.00u geland op het vliegveld van Quito. Om daar te komen zijn we via Bonaire, Venezuela en Colombia gevlogen. Vervolgens moesten we bij Quito snel dalen om rakelings over de huizen te landen op het vliegveld midden in de stad. Kon blijkbaar niet anders, omdat Quito midden tussen bergen van 5.000 tot 6.000 meter ligt.
Maar uiteindelijk zijn we dus goed geland en moe van de vlucht zijn we gaan douchen en uitrusten in het hostel. En daarna dus lekker de stad in, waar we dus net van terug komen. Straks gaan we met z`n allen eten. We zijn met een groep van 20 man! Dan kunnen we ook wat beter met elkaar kennismaken. En morgenvroeg rond 8.00u vertrekken we voor de eerste etappe richting de Amazone jungle.
Tot zover dit eerste berichtje van ons. Foto`s en meer berichten volgen zodra we de kans krijgen.
Groeten,
John & Marloes

• 14 Oktober 2008 - 22:06

Sas En Stijn:

Yes! Nu zijn wij het eerst!
    Wauw, wat een indrukwekkend reisverslag. Die reis is nu al de moeite waard, of niet? We wachten met smart op de foto's...
    groetjes uit Brabant!
    Sas en Stijn

• 15 Oktober 2008 - 07:24

Collega's PB :

Goed om te horen dat jullie goed zijn aangekomen! Het zonnetje gaat vast weer schijnen! Fijne vakantie!

O ja marloes, had je nog een berichtje gestuurd maar heb je denk ik niet meer te zien.... fijne vakantie gr juicy

• 15 Oktober 2008 - 10:37

Hugo En Ellen:

Fijn om te horen dat jullie zijn aangekomen. Alleen de trip ernaar toe is al een hele belevenis.
    Ach en het weer dat neem je maar voor lief!!
    Geniet er lekker van. Wij zullen jullie volgen en goed voor Tess zorgen.
    Tess maakt het goed, eet goed, slaapt goed en wil de hele dag spelen!!

Groetjes Hugo en Ellen...
    en een pootje van Tess

• 15 Oktober 2008 - 15:28

Ton En Lina:

Hallo Marloes en John,

Wat ziet dat er mooi uit. Geniet van je vakantie! Je hebt het verdiend! Jullie hebben misschien gehoord van het auto-ongeluk van Imke en Edwin, maar we vertouwen er op dat het weer helemaal goed komt. Ze hebben veel geluk gehad! Morgenmiddag horen we of ze voor het weekend thuis komen. Heel veel groetjes en maak je niet ongerust, alles komt goed!

• 15 Oktober 2008 - 20:24

De Darteltjes:

Hoi wereldreizigers

We hebben het er maar druk mee om iedereen te volgen. Eerst jullie Ellen en Hugo, zo nu en dan een mailtje naar jullie mam en nu jullie weer.
    Maar we vinden het leuk om te doen, dus....
    Wij wensen jullie een hele fijne tijd daar, en je moet maar denken in Nederland regent het ook!! geniet ze !! groetjes van ons uit het natte Beek en Donk

• 16 Oktober 2008 - 14:50

Ivo En Martje:

Zo te horen is het bij jullie net zo'n weer als hier nu.... Vanmiddag enorme hagelbui en onweer! (we waren ook een paar daagjes met vakantie..... en nu weer droog thuis.)
    Geniet nog van de reis!

• 17 Oktober 2008 - 09:35

Hoi:

Hier een berichtje uit slowakije Hier is alles oke, fijn dat het tot nu toe goed gaat, en dat je veel dingen al hebt gezien van uit het vliegtuig. Ik ben weer bijna thuis dan lees ik alles nog een goed door.
    Veel plezier gr. Je moeder